Nuffnang Ads

Saturday, 31 May 2014

~My Ensem Lil' Prince n My Cute Lil' Princess~

Happy Family ^_^
Syasya Nur Haninah
Muhammad Harraz Rifqi
Syasya Nur Haninah

Assalamualaikum....
Dah lama sgt x update blog ni...full of spider webs dah kot agaknye...hehehe...
Sblom tu jemput lyn pics kat atas dulu...
alhamdulillah...sekejap je rasenye masa berlalu...my lil son n dotter pun dah makin besar... Harraz dah masuk 2 thn 7 bln..Syasya dah masuk 9 bln..
Ibu lak trase cam dah makin tua..when both of u growing up, n i'm getting old...
Ibu nak anak-anak ibu tahu...anak-anak ibu adalah jantung hati ibu...
kesayangan ibu n ayah...
HARTA IBU N AYAH DUNIA AKHIRAT..
Ibu n ayah akan cuba sebaik mungkin mendidik anak2 menjadi insan yg soleh solehah..
syg kamu berdua ketat-ketat... mmmuuuaaahhh!!!

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete